På svenska
Suomeksi På svenska In english

RawkCapital

Företaget

Rawk Capital är ett privatägt investeringsbolag inriktat små affärsfastigheter. Företagets marknadsområde är i förstahand huvudstadsregionen samt dess närområden. I andra hand investerar företaget i andra storstäder. Företagets grundare har varit en aktiv verkare inom den finska fastighetsmarknaden som placerare och rådgivare.

Rawk Capitals mål är att vara en pålitlig part i hyresförhållanden, transaktioner samt med andra intressentgrupper inom verksamheten.

Medverkare - Fredrik Railo

Senaste arbetsplatser har varit HGR Property Partners, som grundande delägare. Hans huvudansvar var Liiketilasijoitus Oy, ett bolag ägt av både HGR och fastighetsfonden Sveafastigheter, där han fungerade som VD. Bolaget ägde över 150 affärsfastigheter/lokaler, vilka såldes i slutet av året 2007.

Före denna tid fungerade Fredrik Railo bl.a. som grundande delägare i Pouge Investments, ett investeringsbolag inriktat på små affärsfastigheter. Som rådgivare var han också på Iridium Real Estate inom fastighetstransaktioner, fastighetsförädling samt hyresförhandlingar.